Vooruitzenden staat middenin het leven van 2020

Uitzendwerk maakt hét verschil tussen meedoen en niet meedoen in 2020. Uit onderzoeken van onder meer KBA Nijmegen, CBS, SCP en TNO blijkt dat uitzendwerk een heel belangrijke bijdrage levert aan de arbeidsmarkt. Onderschat de rol van een recruiter als Vooruitzenden niet. Tussen de acht- en negenhonderdduizend mensen in ons land komen aan het werk via een uitzendbureau.

Het gaat om bedrijven van alle soorten en maten. Zo is ongeveer één op de drie medewerkers bij een kleine onderneming, van minder dan vijftig medewerkers, uitzendkracht, of via een uitzendbureau binnengekomen. Bij MKB-ers met meer dan honderd mensen in dienst is zelfs meer dan de helft van al die mensen binnengekomen via een organisatie als Vooruitzenden!

Nog een paar feiten die aangeven hoe belangrijk het is dat je als werkzoekende, of wanneer je wil switchen van je baan, eens langskomt… Zo zouden er zonder de uitzendbranche ongeveer 20.000 mensen zijn die geen goede baan hebben, maar enkel zwart zouden bijklussen. Meer dan 30.000 zouden werkloos zijn. Het nationaal inkomen zou zelfs 1,7 miljard lager zijn!

Imposante cijfers die aangeven hoe goed je eraan doet om in je zoektocht naar een nieuwe job eens langs te gaan. Tot slot nog twee cijfers die voor veel van jullie misschien nog wel het belangrijkste zijn… 73 procent van de mensen met een uitzendcontract is dik tevreden met de inhoud van het werk en zelfs 86 procent met het keurig op tijd ontvangen van hun salaris!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kom met ons in contact!

Openingstijden

Veelgestelde vragen

Ziek melden
Als u ziek bent moet u dit melden bij het bedrijf waar u bent tewerkgesteld en bij One op de eerste ziektedag voor 09.30 uur. Dit kan alleen per telefoon via 013-7852685. De dag van melding geldt als eerste ziektedag. Bent u te laat met ziekmelden? Dan geldt de periode tot melding als onbetaald verlof.

Beter melden
Bent u hersteld? Wanneer u bent hersteld en weer aan de slag gaat bij uw inlener, moet u dit als volgt melden:

Wanneer u net bent begonnen met werken, heeft dit vaak te maken met het ontbreken of onjuist retour ontvangen van (één van) de volgende gegevens: Arboformulier, ID-Checker formulier AVI formulier of arbeidsovereenkomst. Wanneer u reeds eerder salaris heeft ontvangen heeft dit meestal te maken met (nog) niet ontvangen declaraties of dat uw declaraties niet (op tijd) zijn geaccordeerd.

WW-uitkering aanvragen

Wanneer u binnenkort werkloos wordt is het belangrijk dat u zo snel mogelijk uw WW-uitkering aanvraagt bij het UWV. Op de pagina Uitkering aanvragen van de website Werk.nl vraagt u via een digitaal formulier een WW-uitkering aan.

Let op! Na uw laatste werkdag heeft u:

  • 2 dagen de tijd om u in te schrijven bij UWV. Dit mag u natuurlijk ook al eerder doen.
  • 1 week de tijd om een WW-uitkering aan te vragen. U kunt al eerder een WW-uitkering aanvragen. Dit kan vanaf 1 maand voor uw laatste werkdag.

Meer informatie over werkloos worden en uw WW-uitkering vindt u op de website van het UWV.

Wijzigingen in uw persoonlijke gegevens (adres, wijziging achternaam bij huwelijk, wijziging rekeningnummer) dient u schriftelijk aan ons door te geven: contact@vooruitzenden.nl

Leuk dat je je aanmeldt! Aanmelden kan door op deze link te klikken. Als je inschrijving is afgerond, kun je direct solliciteren. Succes!

Ben je jouw wachtwoord kwijt? Klik dan op deze link om dit te herstellen.

Voor werkgevers:
tel: 085-2735123
e-mail: contact@vooruitzenden.nl

Voor medewerkers & ZZP-ers:
servicedesk: 013-7852685
e-mail: contact@vooruitzenden.nl

Zoeken

Waar ben je naar op zoek?